Dragi mladi in spoštovani starši!

RD Vrhnika v sklopu svojih aktivnosti tudi letos organizira mladinski ribiški tabor. Tridnevni tabor bo potekal v čudovitem okolju vrtače Matjaževke na Verdu pri Vrhniki (najbližja hišna številka je Verd 75) od 23. do 25. avgusta 2019.

Na taboru bodo mladi ob izviru Ljubljanice v Retovju spoznali ribji živelj, načine športnega ribolova, opremo, ki jo pri tem uporabljamo in vse skupaj poskusili v praksi. Poskrbeli bomo tudi za zabavne aktivnosti, za kar se bodo trudili naši animatorji.

Namen tabora je druženje mladine v naravi, spoznavanje dela v ribiških družinah in športne aktivnosti v sklopu tega. Več informacij najdete v priloženih dokumentih PDF spodaj. Udeležba je na lastno odgovornost. V primeru slabega vremena tabor odpade. Za dodatne informacije lahko pokličete vodjo tabora in našega neutrudnega mentorja mladine, g. Aleksandra Stevića na 070 513 085.

POMEMBNO: prijave sprejemamo le do 20. avgusta 2019 oziroma do zapolnitve prostih mest. Zaradi varnosti je število udeležencev omejeno na 20.

Lepo vabljeni!

Vabilo | Program aktivnosti | Prijavnica | Oprema | Soglasje k udeležbi

Utrinki tabora 2017 (Foto: Jure Ušeničnik Schifferstein)