MESTA SO ZAPOLNJENA!

Tabor bo 14., 15. in 16. junija 2019 pred ribiškim domom RD Vrhnika. Vabljeni! Podrobnosti o dogodku so v nadaljevanju.

Program | Prijavnica | Oprema | Soglasje

Spoštovani mladi ribiči in njihovi mentorji!

Leto je okoli in zopet organiziramo v naši ribiški družini MLADINSKI RIBIŠKI TABOR na Vrhniki. Tabor se organizira pred ribiškim domom v Sinji Gorici v bližini Vrhnike (Sinja Gorica 57, 1360 Vrhnika).

Na taboru se bodo mladi naučili spretnosti v lovljenju krapov in drugih krapovcev ki se nahajajo v ribniku ob taboru. Tabor se izvaja pod šotori, saj je to tudi njegov namen, da naše otroke čim bolje približamo naravi. Na taboru bodo mentorji, ki bodo otrokom pokazali vse skrivnosti ribolova s plovcem in brez njega. Ob taboru so sanitarije in veliko igrišče.

Cena, ki vključuje stroške namestitve in prehrane, znaša 45 EUR za mladinca in 55 EUR za mentorja oziroma spremljevalca (starši ali skrbniki). Zaradi zagotovitve varnosti udeležencev je določena omejitev udeležencev, in sicer največ trije mladinci na mentorja. S prijavami pohitite, saj je število prostih mest omejeno.

Otroci naj imajo s seboj zdravstveno izkaznico in osebni dokument. Dejavnosti na vodi se bodo izvajale izmenično po skupinah (odvisno od števila prijavljenih). Vsak mentor odgovarja za svoje varovance. Vsak udeleženec naj prinese s seboj ribiško opremo, ki jo ima doma, oziroma naj nas njegovi starši ali skrbniki obvestijo, če je nimajo, da jo lahko zagotovimo mi. Tisti, ki imate šotore doma, jih prinesite s seboj, če jih pa nimate, nam to prosimo pravočasno sporočite. Prosimo tudi starše in mentorje, da nam na prijavnico posredujejo morebitna navodila za posebno oskrbo ali prehrano otroka (če jo ima). Sicer bomo vse otroke obravnavali enako, med njimi ne bo nobenih razlik.

Vašo prijavnico in soglasje sprejemamo od datuma objave pa do vključno 30. maja 2019 na info@rdvrhnika.si.

MESTA SO ZAPOLNJENA!